top of page

Over Steff's Kitchen

Een droom die uit kwam… 

 

Al jaren was ik bezig om tijdens verjaardagen het de visite naar hun zin te maken met eten of hapjes. Ik had al snel door dat mensen erg konden genieten van wat ik had gemaakt. Maar door gebrek aan ruimte in onze keuken bleef het hier ook wel bij. Na een grote verbouwing in onze keuken kreeg ik de mogelijkheid om meer ideeen uit te werken. Wat een beetje extra ruimte allemaal niet doet! 

 

Veel mensen hoorden ik klagen over verjaardagen, wat gaan we nu voor hapjes serveren. Het is toch altijd hetzelfde, je bent de hele avond bezig en voordat je het weet is de avond voorbij. Dit bracht mij op het idee om het de mensen makkelijker te maken en zo ontstond Steff’s Kitchen. 

 

Ik wilde met Steff’s Kitchen iets anders en iets bijzonders. Zo kwam ik op het idee van de hapjesplanken. Goed gevulde en prachtig opgemaakte borrelplanken. Alleen maar gevuld met verse producten en huisgemaakte hapjes.

In 2021 heb ik een foodtruck gekocht en Steff's Kitchen uitgebreid.

In 2024 is er een tweede foodtruck bijgekomen en daarmee richten wij ons op het verzorgen van broodjes hamburgers en koffie met huisgemaakte lekkernijen vanuit onze foodtrucks.

Met de foodtrucks zijn wij beschikbaar voor festivals, evenementen, (bedrijfs)feestjes en andere leuke ideeën.

Alle producten worden huisgemaakt met veel liefde en zorg!

IMG-20220914-WA0026
IMG-20230607-WA0008
IMG-20220911-WA0000
bottom of page