Over Steff's Kitchen

Een droom die uit kwam… 

 

Al jaren was ik bezig om tijdens verjaardagen het de visite naar hun zin te maken met eten of hapjes. Ik had al snel door dat mensen erg konden genieten van wat ik had gemaakt. Maar door gebrek aan ruimte in onze keuken bleef het hier ook wel bij. Na een grote verbouwing in onze keuken kreeg ik de mogelijkheid om meer ideeen uit te werken. Wat een beetje extra ruimte allemaal niet doet! 

 

Veel mensen hoorden ik klagen over verjaardagen, wat gaan we nu voor hapjes serveren. Het is toch altijd hetzelfde, je bent de hele avond bezig en voordat je het weet is de avond voorbij. Dit bracht mij op het idee om het de mensen makkelijker te maken en zo ontstond Steff’s Kitchen. 

 

Ik wilde met Steff’s Kitchen iets anders en iets bijzonders. Zo kwam ik op het idee van de hapjesplanken. Goed gevulde en prachtig opgemaakte borrelplanken. Alleen maar gevuld met verse producten en huisgemaakte hapjes. 

 

In elk hapje stop ik veel liefde tijdens het maken en met grote zorg wordt de plank opgemaakt. Geen plank is hetzelfde en met iedere plank gaat een persoonlijke noot mee. 

 

Er is veel mogelijk bij Steff’s Kitchen en alle ideeen zijn bespreekbaar, zo kom je samen tot het beste resultaat en wordt iedere gelegenheid een feestje.

Raspberry Pie
Preparing Eggplant
Mini Hamburgers
Main Course Gourmet Meal
Layered Blueberry Dessert
Healthy Diet